Tietoa minusta

Koulutukseltani olen modisti ja mittatilausompelija. Minulta onnistuu tuotteiden valmistaminen niin kankaasta, huovasta, nahasta ja turkiksista.

Valmistan yksilöllisiä ja laadukkaita päähineitä ja asusteita ekologisesti tuotetuista materiaaleista verkkokauppaan ja asiakastilauksena. Suunnittelen ja kaavoitan tuotteeni itse. 

Brändinimi tuotteilleni on Brevatar. Nimi tulee minun moottoripyörästä Moto Guzzi Breva.

Valmistan päähineitä myös kierrätysmateriaaleista ja asiakkaiden omista vanhoista vaatteista. Muodistan ja muokkaan vanhoja käyttökelpoisia vaatteita ja päähineitä, myös nahka- ja turkisvaatteita.

Modistikoulutuksen suoritin Ammattiopisto Tavastiassa Hämeenlinnassa. Valmistujaisjuhlia juhlitaan 2.6.2023. Mittatilausompelijaksi, silloinen koulutuksen nimi oli mallipukineen valmistaja, opiskelin Porin Teljän ammattikoulussa vuosina 1984-86, heti sen jälkeen kun olin suorittanut  lukion ja ylioppilastutkinnon.

Harrastan perinneparkitusta. Olen suorittanut yksivuotisen Perinneparkituksen peruskurssin ja nyt jatkan vielä toisen vuoden eli Perinneparkituksen jatkokurssin. Koulutuksen tarjoaa Länsi Uudenmaan kansanopisto ja koulutus tapahtuu Axxell oppilaitoksessa Kemiössä. Perinnekäsityöt kiinnostavat minua muutenkin.